Het grootste overdekte winkelcentrum van NL wordt nog groter

Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid wordt ook Winkelcentrum Zuidplein uitgebreid. 

Met ruim 165 winkels en horeca units en 1.700 parkeerplaatsen is winkelcentrum Zuidplein het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, midden in het hart van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Het bestaande winkelcentrum zal de komende jaren een ingrijpende make-over ondergaan (2020-2021) en daarnaast zit ook een flinke uitbreiding in de planning.

De uitbreiding komt gedeeltelijk op de locatie van de huidige locatie van theater Zuidplein dat medio 2020 naar het nieuw gerealiseerde Kunstenpand verplaatst. De uitbreiding van het winkelcentrum bestaat uit een aantal grotere en kleinere winkelunits die deels ingevuld worden met winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals: supermarkten aangevuld met verszaken. Dit is een aanbod wat nu nog onvoldoende vertegenwoordigd wordt. Naast supermarkt en verszaken komt er ook extra horeca bij. De uitbreiding van het winkelcentrum wordt verbonden met het bestaande winkelcentrum én krijgt een entree aan de nieuwe busterminal van Hart van Zuid.  Uiteraard worden ook de parkeerfaciliteiten voor fiets en auto aanzienlijk uitgebreid. 

Wil je de vorderingen Hart van Zuid blijven volgen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ben je ondernemer en wil je meer informatie over de straks beschikbare units en bijbehorende voorwaarden, neem dan contact op met onze commercieel manager Reinier Janssen via RJanssen3@heijmans.nl.