In het Zuiderpark

Precies op de plek waar Hart van Zuid en het Zuiderpark samenkomen, wordt In ’t Zuiderpark gebouwd. Op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond, wordt in 2020 gestart met de bouw van een groene nieuwe woonbuurt.

Verkoop 1e fase gestart!
Op woensdag 16 oktober 2019 is de verkoop van de eerste 42 woningen (fase 1) gestart. Het druk bezochte start verkoop event vond plaats bij Lisa Kitchen|Bar aan het Annie M.G. Schmidtplein 4 in Rotterdam-Zuid. Was je niet in de gelegenheid het event te bezoeken? Vanaf nu staat de verkoopbrochure ook online! Ook is de gedetailleerde informatie van alle woningtypes beschikbaar op de website www.inhetzuiderpark.nl. Onder downloads bekijk je de brochure, de prijslijst en de technische omschrijving. 

bekijk hier de verkoopdocumentatie

Nieuwbouw In 't Zuiderpark
De nieuwe wijk “In ’t Zuiderpark“ bestaat uit 84 gezinswoningen, die komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. We maken In ’t Zuiderpark een leuke wijk met verschillende woningtypen die over twee woonbuurtjes zijn verdeeld. Je hebt straks de keuze uit drie- en vier-laagse woningen van ongeveer 118 m² tot 157m² woonoppervlakte.

De nieuwbouwwijk is zowel met openbaar vervoer als met de auto heel goed bereikbaar. Vanaf de zuidelijke ring (A15) van Rotterdam ben je, ook in de spits, in 10 minuten thuis. Op loopafstand van In ’t Zuiderpark ligt ook metrostation Zuidplein, waarmee je snel van de ene kant van de stad naar de andere reist. Nog beter: buslijnen 68 en 70 naar onder andere Zuidplein stoppen voor de deur.

Zuiderpark Rotterdam
Het Zuiderpark is één van de grootste stadsparken van Nederland. Denk maar eens aan 400 voetbalvelden naast elkaar en dan nog net iets groter. In het park vind je een twee kilometer lange wandelpromenade (waar je ook heerlijk kunt hardlopen), geweldige speelplekken voor je kinderen, een zandstrand en vijvers. We trappen er een balletje of komen er skaten. Of we pakken de kano, want zelfs dat is mogelijk op één van de grote vijvers. Dit is hoe je het Zuiderpark kent en straks kan je er dus ook nog wonen!