20 september

Espressobar 30ml Hart van Zuid geopend!

Na een zeer succesvolle crowdfunding actie en een voorspoedige verbouwing, openden de twee Rotterdamse dames Diane Dekker en Manuela Vervoort op 20 september een gloednieuwe vestiging van 30ml Coffee Roasters in Hart van Zuid. Op een toplocatie: aan het Annie M.G. Schmidtplein 14, recht tegenover het Kunstenpand en metrostation Zuidplein.

Succesvolle franchise onderneming
30ml Coffee Roasters is een snel groeiende franchise onderneming met o.a. vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam (centrum). De focus ligt bij het maken van de mooiste koffies met vers gebrande bonen: specialty coffees. Menigeen vindt er een inspirerende werkplek, want bij 30ml krijg je dat 'tweede huiskamer' gevoel.

'All day breakfast'
Of je nu nog even wilt napraten na die gezellige theatervoorstelling, of nog even de laptop openklapt voordat je metro pakt, bij 30ml voel je je thuis. Geniet van een lekkere sandwich met een healthy juice of specialty coffee (to go) van de all day breakfast menukaart. Dit alles terwijl je gratis gebruik maakt van goede WiFi!

Passie voor koffie en Rotterdam-Zuid!
”Wij zijn geboren en getogen in Rotterdam en wilden al enige tijd voor ons zelf beginnen. We zijn niet bang om hard te werken. Met een passie voor koffie, een dosis creativiteit, een flexibele en klantgerichte instelling sluit het concept van 30ml naadloos aan bij wat wij zochten. Wij zijn de komende tijd druk met de verbouwing van ons pand, maar we kunnen niet wachten om 30ml Rotterdam Zuid op de kaart te zetten in Rotterdam-Zuid! Een nieuw, hip en fris concept in een bruisende omgeving”, aldus de twee zussen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de menukaart, openingstijden en catering mogelijkheden, kun je terecht op de facebookpagina van 30ml Hart van Zuid.