6 september

Whitney - A Tribute by Glennis Grace in Rotterdam Ahoy

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Rotterdam Ahoy, staat Glennis Grace met gastoptredens van Alain Clark, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Glen Faria en DO op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met haar fenomenale eerbetoon aan de legendarische zangeres.

Vorig jaar konden al ruim 11.000 bezoekers in Amsterdam genieten van een indrukwekkende show waarin Glennis op ongekende wijze de hits van haar heldin ten gehore bracht. Uit de enthousiaste reacties van het publiek en de lovende recensies blijkt dat de muziek van Whitney Houston uit de jaren '80 en '90 mensen nog altijd in vervoering brengt. Glennis werd na afloop geroemd om haar stemgeluid en bezieling.

Glennis over de overweldigende reacties: "Na de shows ontplofte het op social media. Zoveel mensen die er heel graag bij hadden willen zijn, maar geen ticket meer konden krijgen. Ook tijdens de show merkte je al vanaf het eerste nummer hoe Whitney Houston nog in de harten van zoveel mensen zit. Ahoy is de plek waar Whitney Houston haar laatste concert in Nederland gaf. Zo bijzonder en een enorme eer! In de tussentijd ga ik me ook richten op het uitbrengen van mijn eigen repertoire, maar september 2019 staat weer even in het teken van Whitney.”

Kaartverkoop
Het concert op vrijdag 6 september om 20:00 uur is compleet uitverkocht! De laatste kaarten voor de show op zaterdag 8 september bestel je via de de website van Rotterdam Ahoy