11 december

Waterpolo interland Nederland - China in Zwemcentrum Rotterdam

De Nederlandse waterpoloheren zijn druk bezig met hun voorbereidingen op het EK in januari en het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) in maart 2020. In voorbereiding op deze grootse toernooien speelt Nederland op woensdag 11 december een officieel interland tegen China in Zwemcentrum Rotterdam. Omdat het OKT ook plaats vindt in het Zwemcentrum op Zuid, is dit de ideale plek voor het Nederlandse waterpolo team om te oefenen.

Zwemcentrum Rotterdam
De bondscoach is blij met de eerste wedstrijd van de Nederlandse heren in het Zwemcentrum: “We willen ons voor het eerst sinds 20 jaar weer eens voor de Olympische Spelen plaatsen en richten ons vooral op het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT), dat eind maart eveneens in Zwemcentrum Rotterdam wordt gespeeld. In de aanloop daar naartoe gaan we regelmatig trainen in Rotterdam, zodat de spelers alvast kunnen wennen aan het bad en de omstandigheden. De interland tegen China op 11 december is onze eerste officiële kennismaking met Zwemcentrum Rotterdam. We hopen natuurlijk op volle tribunes en een lekkere Oranje-sfeer”, aldus bondscoach Harry van der Meer.

Informatie en tickets
Ben jij er bij om onze mannen aan te moedigen? Kaartjes zijn voor maar € 5,- verkrijgbaar. Meer informatie over het event vind je op de Facebookpagina van Zwemcentrum Rotterdam

naar de ticketverkoop