18 september

Urban Performance Night in Theater Zuidplein

Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam gaan samenwonen in een splinternieuw gebouw. En om dat te vieren organiseren zij samen met Quardin op vrijdag 18 september de Urban Performance Night. En jij kunt erbij zijn!  

Deze inspirerende jongerenavond is gebaseerd op de avonden in de Centrale Bibliotheek, georganiseerd met Quardin; een platform dat jongeren ondersteunt op gebied van talent en loopbaanontwikkeling. Host van de avond Fariesh Abdoelrahman bevraagt Winne en Ouassima tijdens de Ask Anything Sessie over hun wegen naar succes. Ook het publiek kan ze het hemd van het lijf vragen.

DJ Vanni zorgt voor de muziek, naast live acts van Vlins, Jaskelis en Valentijn. Ook Spoken-Word artiesten M., De Alchemist, Jamie Hoogeveen, Jeffrey De Ruijter én een aantal huispartners van Theater Zuidplein beklimmen het podium van de kleine zaal. Bekende van de bibliotheek Jari Nuno exposeert zijn foto’s.

Meer informatie en tickets
De Urban Performance Night is onderdeel van de openingsweek van Theater Zuidplein. De toegang bedraagt € 5,00 (inclusief een drankje). Bemachtig snel je tickets via www.theaterzuidplein.nl!