11 november

RUGGEDISED Congres 'Sharing Capacities' in Rotterdam Ahoy

Op maandag 11 november a.s. vindt het RUGGEDISED Congres 'Sharing Capacities’ plaats in Rotterdam Ahoy. Het is hét inspiratie-event waar stakeholders zoals overheid, het bedrijfsleven, steden(bouwkundigen), beleidsmakers, projectontwikkelaars, architecten, energieaanbieders, enzovoorts elkaar ontmoeten en inspireren om samen te werken aan Smart Cities. 

'Sharing Capacities'
Samenwerking is essentieel voor verandering, innovatie en vooruitgang. Door kennis te delen, kennis te maken en samen te werken worden capaciteiten, zoals expertises, man- en innovatieve daadkracht, optimaal benut bij het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen die van hedendaagse steden de 'Smart Cities’ van morgen maken. Duurzaam denken en duurzaam handelen als fundament voor het bouwen aan dynamische en toekomstbestendige woon-, werk- en leefomgevingen.

Smart. Sustainable. Solutions.

Schrijf je nog snel in! 
Voor meer informatie over het event, zoals het programma en een overzicht van alle partners en de sprekers, bezoek je de website www.ruggedised-event.com. Ook het inschrijven voor het congres verloopt via deze website.  

schrijf je in voor het congres

Hart van Zuid is proeftuin voor het project EU project RUGGEDISED.