7 oktober

Peutervoorlezen in Bibliotheek Zuidplein ( (2 - 4 jaar)

Speciaal voor peuters wordt er iedere week op woensdagochtend tussen 10.30 en 11.00 uur voorgelezen in Bibliotheek Zuidplein. Kom ook en ontdek waar het verhaal deze week over gaat!

Laat je kind kennismaken met de verhalen over Kikker en zijn vriendjes, prinses Arabella en anderen. Er wordt steeds uit een ander boek voorgelezen. De verhalen gaan over onderwerpen die passen bij de leeftijd van jouw kind. Voorlezen is een echte win-winsituatie: het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

Natuurlijk hanteren wij de coronamaatregelen van het RIVM. We houden ook bij het voorlezen 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

De toegang voor deze activiteit in Bibliotheek Zuidplein is gratis.