10 februari

Online workshop Bibliotheek Zuidplein: Upgrade yourself

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop via Bibliotheek Zuidplein / Rotterdam. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatie skills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan is dit iets voor jou!

De bibliotheek biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. De eerste sessie heeft inmiddels (succesvol) plaatsgevonden. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Je cv is je visitekaartje
Leer tijdens de workshop ‘Je cv is je visitekaartje’ op 10 februari om 19.00 uur hoe je een professioneel cv opstelt wat jou in één oogopslag geschikt maakt voor jouw droombaan. Na deze interactieve workshop heb je een cv dat je als professional met een gerust hart kunt aanbieden bij je toekomstige werkgever. Je leert onder andere hoe je je personal brand, toekomstvisie en expertise kunt verwerken in je cv. Deelnemers krijgen toegang tot een bibliotheek aan (creatieve) cv templates.

10 februari | Upgrade yourself: Je cv is je visitekaartje
17 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
24 februari | Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren
3 maart | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie

Meer info en tickets
Bibliotheek Zuidplein is tot en met 9 februari gesloten als gevolg van de COVID-19 maatregelen. Gelukkig is het de organisatie gelukt om de workshops digitaal aan te bieden. Vooraf aanmelden is verplicht. Tickets zijn geheel gratis en te verkrijgen via de website van Bibliotheek Rotterdam.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN