27 januari

Online workshop Bibliotheek Zuidplein: Upgrade yourself

Upgrade yourself en volg online een interactieve en inspirerende loopbaan workshop via Bibliotheek Zuidplein / Rotterdam. Haal alles uit jezelf, ontwikkel je sollicitatie skills en leer hoe je je netwerk kunt uitbreiden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Door Covid-19 je baan verloren? Is je CV toe aan een upgrade? Of wil jij leren om je netwerk in te zetten om die toffe baan te kunnen vinden? Dan is dit iets voor jou!

De bibliotheek biedt vier verschillende online loopbaan workshops en vier Insta live Q&A’s. De eerste sessie heeft inmiddels (succesvol) plaatsgevonden. Heb je na de workshop nog vragen over solliciteren, je cv of andere zaken omtrent je loopbaan? Deze vragen kun je stellen tijdens de live Q&A op het Instagram account van Bibliotheek Rotterdam. Vanuit huis kun je inloggen om de workshop te volgen en werken aan jouw toekomst. De workshops en Q&A’s worden gegeven door Loopbaan Lounge met verschillende sprekers zoals de trainingscoördinator Michel Jansen.

Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
Deze workshop op 27 januari om 19.00 uur helpt je om realistisch je mogelijkheden onder de loep te nemen. Je wordt geholpen met het ontwikkelen van zelfinzicht zodat je kunt omgaan met loopbaankeuzes en –stappen. Daarnaast wordt je een reeks concepten en een kader aangeboden, om na te denken over de vraag hoe loopbanen zich ontwikkelen en over hoe je zaken, die met je loopbaan te maken hebben, integreert in je persoonlijkheid als geheel.

27 januari | Upgrade yourself: Droombaan of Brood op de plank
3 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
10 februari | Upgrade yourself: Je cv is je visitekaartje
17 februari | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie
24 februari | Upgrade yourself: Guerrilla Solliciteren
3 maart | Insta live Q&A Loopbaaninspiratie

Meer info en tickets
Bibliotheek Zuidplein is tot 9 februari gesloten als gevolg van de COVID-19 maatregelen. Gelukkig is het de organisatie gelukt om de workshops digitaal aan te bieden. Vooraf aanmelden is verplicht. Tickets zijn geheel gratis en te verkrijgen via de website van Bibliotheek Rotterdam.

meer informatie en aanmelden