3 augustus

Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy

Jeugdvakantieland gaat deze zomer gewoon door! Van 3 tot en met 28 augustus staat Rotterdam Ahoy weer vol met allerlei spectaculaire attracties, die leuk zijn voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa. 

Dit jaar dus niet 2 maar zelfs 4 (!) weken plezier, leren, vermaak en lol maken op het grootste speelplein van Nederland. Hier wil je bij zijn!

Informatie en kaartverkoop
Reguliere kaarten kosten € 8,-. Reguliere kaarten zijn zowel online als bij de kassa van Rotterdam Ahoy verkrijgbaar. Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Ben je in het bezit van een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Toegangskaarten met korting worden alleen bij de kassa van Ahoy verkocht.

Veiligheid
Rotterdam Ahoy is er klaar voor om op een veilige en verantwoorde manier Jeugdvakantieland te faciliteren. Hiertoe zijn passende maatregelen genomen. Bekijk deze op de website van Ahoy.

naar de website van rotterdam ahoy