25 september

Game-middag in Bibliotheek Zuidplein (12+)

Om de opening voor jongeren groots af te trappen organiseert The Challenge Room samen met Bibliotheek Zuidplein een reeks aan gamemiddagen in de splinternieuwe vestiging in Hart van Zuid! De eerste editie op 25 september staat in het teken van FIFA20. De toegang is steeds gratis maar aanmelden wel verplicht.

Game on!
Ga de strijd aan met andere gamers en maak kans op mooie prijzen. Naast het FIFA toernooi bieden wij ook de mogelijkheid om vrij te gamen en andere spellen uit te proberen. Van 16.00 uur tot 20.00 kan gestreden worden, waarna de winnaars tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje worden gezet. Naast het toernooi bestaat er ook de mogelijkheid om vrij te gamen en andere spellen uit te proberen. De volgende edities van de gamemiddagen vinden plaats op: 30 oktober, 20 november en 18 december 2020. 

Over The Challenge Room
Dit evenement wordt verzorgd door The Challenge Room. Deze organisatie is gespecialiseerd in het verzorgen van toernooien, het geven van workshops en het combineren van gaming, sport en educatie. Daarnaast zijn ze de oprichters van de Gameclub, de eerste echte gaming vereniging van Rotterdam.

Meer info en aanmelden
Voor meer informatie kun je terecht op de website van The Challenge Room. Meedoen is gratis. Aanmelden is wel verplicht! Dus: meld jezelf tijdig aan via deze aanmeldlink. Zien we je daar?

Foto: Bibliotheek Rotterdam

Foto: Bibliotheek Rotterdam