28 oktober

Digitale informatiebijeenkomst Hart van Zuid

Het nieuwe Theater Zuidplein en de bibliotheek zijn feestelijk geopend. Het oude theater is inmiddels gesloopt. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe busstation en de uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein in volle gang. We praten je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen!

Daarom organiseren we op woensdag 28 oktober 2020 een Hart van Zuid informatiebijeenkomst. We hadden dit graag in ons nieuwe informatiepunt gedaan, maar vanwege verscherpte coronamaatregelen vindt de bijeenkomst digitaal plaats. De bijeenkomst start om 19.00 uur en is uiterlijk om 21.00 uur afgelopen.

Op de bijeenkomst krijg je informatie over:

  • De plannen van Hart van Zuid voor de komende jaren;
  • Het nieuwe busstation, bijbehorende werkzaamheden en de verkeerssituatie;
  • De uitbreiding van Winkelcentrum Zuidplein;
  • De bouw van het hotel bij Ahoy.

Tijdens de bijeenkomst geven we presentaties, maar er is ook gelegenheid om vragen te stellen. 

Deelnemen en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats via MS Teams. Het enige dat je nodig hebt is een e-mailadres en een telefoon, tablet of laptop met internetverbinding. Om deel te nemen moet je je vooraf aanmelden. Dit kan met het aanmeldformulier, die je met de link hieronder kunt bereiken. Je ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst een linkje en alvast meer informatie. Heb je vooraf vragen, neem dan contact met ons op per mail via info@hartvanzuidrotterdam.nl of telefonisch via 010-235 0050. 

KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER

Artist impression | Tom David architecten

Artist impression | Tom David architecten