14 september

010MOVES, hét sportspektakel van Rotterdam

Het belooft weer een mooi sportspektakel te worden! Op zaterdag 14 september, tussen 11:00 uur en 16:00 uur kun je meedoen aan allerlei sportclinics en workshops. Toch liever supporter vanaf de zijlijn? Kom dan genieten van de verschillende demonstraties en optredens. Mensen van alle leeftijden mogen meedoen en deelname is gratis.

010Moves!
Dit jaar niet op het Schouwburgplein, maar op het voorplein van Rotterdam Ahoy. 010Moves! is een initiatief van meerdere organisaties, waaronder Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport. Elk jaar word men uitgedaagd om zich in een sport te herkennen en nieuwe dingen te ontdekken door deelname aan sportclinics: van volleyball tot freerunnen, van tennis tot boksen en nog veel meer. Via de website blijf je op de hoogte van het precieze programma. Last but not least: er zijn ook kaartjes te winnen voor topsportevenementen zoals het NK Boksen en het ABN Amro World Tennis Tournament...wie weet ben jij wel de gelukkige!

Eerdere edities
In 2018 en 2017 streek 010MOVES neer op het Schouwburgplein, dé uitmarkt voor sport in Rotterdam. Benieuwd naar de foto’s van deze mooie sportieve dag? Ze staan online en je bekijkt ze hier en hier. Geniet ook nog even van de onderstaande aftermovie.